4 idéer til gaver til den mandlige student

studentergave

3 uger siden |  0 comments  |  Det gode indhold

At blive student er noget, som slår det meste. Således er den begivenhed, det er at få hue på, noget, der virkelig er værd at fejre. Fødselsdag og jul har man jo hvert år – men det er langt mere sjældent, at man bliver færdig med en vigtig del af ens udseende.

Det skal fejres, og det skal det blandt andet med en rigtig god gave. Men studenter, og særlig de mandlige af slagsen, kan godt være svær at finde noget godt til. Især hvis man ikke bare vil give de sædvanlige penge eller blomster. Her kommer fire tips til gode gaver til ham, der bliver student.

Sjove ting til hjemmet


Alle idéerne til gaver til den mandlige student i denne artikel kommer fra inspirationssiden shopsites. På sider som denne er der virkelig meget inspiration at hente til gaveidéer til alle typer af personer og alle slags begivenheder.

Men nu er det studenten, der er i fokus. Og da det at blive student jo markerer en overgang til noget mere voksent, så kan man med fordel give sjove og praktiske ting til hjemmet som en gave. Det kunne være et flot ur, en højtaler eller noget helt tredje.

Klassikerne holder hver gang


Er man mere til at give noget, som på en gang markerer den særlige begivenhed og samtidig rummer noget klassisk og tidløst, så kan man tænke i nogle lidt andre baner. For eksempel i noget lækkert design, som studenten måske på grund af sin unge alder ikke ejer så meget af.

Det kunne være et rigtig flot armbåndsur. Men det kunne også være noget helt ikonisk dansk design, som for eksempel den fine hoptimist med studenterhue på. Her gælder det om at kende den specifikke student og vide, hvad han vil kunne lide.

Oplevelsesgaver er et hit


Noget mere nyt og anderledes inden for gaver er at give oplevelser. Dette er de såkaldte oplevelsesgaver, og begrebet dækker egentlig over en ret bred række af forskellige ting. Oplevelser kan nemlig være alt fra en lækker brunch til at udfordre sine grænser med faldskærmsudspring.

Her handler det igen om at vide lidt om den unge mand, som man giver oplevelsen til. For det er langt fra givent, at man elsker alle former for action, bare fordi man er en mand. Derfor skal man altid tænke sig om, inden man giver en oplevelsesgave.

Giv en festlig gave


Hvis det ikke lige er de vilde action-oplevelser, der trækker, så kan det være, at det til gengæld er fest i gode venners lag, som gør. Det kan man nemt fremme for den kommende student med en sjov og anderledes gave.

Det kunne for eksempel være et tilskud til en billet til en af sommerens festivaler. Men det kunne også være lidt udstyr til disse eller bare til fester generelt. Hvad med et lækkert sæt til beer pong? Et godt telt, så han og vennerne kan sove på festivalpladsen i ly for regn og vind? Mulighederne er mange.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

datingsucces

Tips til succes med online dating

By Kronisk Trætheds Syndrom

Hvis du har overvejet online dating har du sikkert også tænkt over om der overhovedet er nogen der finder en ny partner ved hjælp af disse online dating hjemmesider. Alene det faktum at der i de seneste år er myldret hundredvis af dating hjemmesider...
baer-shake

En fornuftig sundhed

By Kronisk Trætheds Syndrom

Sundhed er nok en af de ting, der virkelig kan komme til at tage overhånd. Hvis man lader sig påvirke rigtig meget af, hvad andre tænker og gør, så kan man lige pludselig begynde at gå så meget op i sundhed, at det egentlig bliver usundt. Derfor er d...
frugt yoga i flotte omgivelser

Bedste destinationer på Gran Canaria

By Kronisk Trætheds Syndrom

Med sol året rundt på Gran Canaria kan du sagtens tage på en familieferie både i sommerferien eller i vinterhalvåret. Gran Canaria er én af de syv Kanariske øer, og ligger ud fra Marokkos kyst. Du kan både tage på en afslappende eller aktiv familiefe...