Bedste destinationer på Gran Canaria

frugt yoga i flotte omgivelser

10 måneder siden |  0 comments  |  Det gode indhold

Med sol året rundt på Gran Canaria kan du sagtens tage på en familieferie både i sommerferien eller i vinterhalvåret. Gran Canaria er én af de syv Kanariske øer, og ligger ud fra Marokkos kyst. Du kan både tage på en afslappende eller aktiv familieferie på Gran Canaria. Så hvad enten I er en aktiv familie eller bare vil nyde en dejlig strandferie, så er denne ø helt perfekt for jer. Du kan også få en god blanding af begge dele. For eksempel kan i bruge en dag på dykning eller vandreture, hvor i bruger den næste dag på én af Gran Canarias fantastiske strande. Der er aktiviteter for både børn og voksne, og det er bestemt en ø, som er lavet til perfekte familieferier.

Kultur, strande og seværdigheder i Las PalmasHvis du vil have en dag med både spænding samt afslapning, så er Las Palmas en rigtig god destination på Gran Canaria. Det er deres hovedstad, og her kan du både finde masser af kultur, lækre strande og interessante seværdigheder. Du kan også finde en masse lækre restauranter på strandpromenaden, så hele familien kan få sig en god frokost eller aftensmad. Du kan tage på tur til Las Palmas smukke bydel Vegueta. Her finder du masser af små, fantastiske gaver, hvor du kan gå rundt i flere timer og nyde det. Du finder også Santa Anna Katedralen i Las Palmas, som er et must, hvis du tager på ferie til Gran Canaria.

Tag til det sydlige Gran Canaria med flotte strandeMange danskere tager hvert år til det sydlige Gran Canaria. Hvis du rejser med børn og ønsker en vaskeægte strandferie, så er dette klart én af de bedste destinationer på Gran Canaria. Du finder blandt andet Maspalomas, som ligger lige ved stranden eller den moderne by Playa del Ingles. Du finder et væld af lækre strande samt masser af forlystelsesparker og vandland. Der er derfor både noget for de store og små.

Tag til den hyggelige fiskerby Puerto MogánHvis du ønsker at tage til én af de mere rolige byer på Gran Canaria, så er Puerto Mogán et oplagt valg. Her finder du en by uden trafik, som du kan vandre rundt i uden at blive forstyrret. Der er en stille og afslappet atmosfære, hvor du kan kigge på flotte huse samt tage en gåtur langs strandpromenaden. Dette er en god destination på Gran Canaria for dig, der vil på familieferie med de lidt ældre børn. På de fleste restauranter kan du spise frisk fisk, som er blevet fanget i byen. Så hvis du er til fisk, så vil du elske denne by.

Tag på vandretur på Gran CanariaHvis du vil på en aktiv familieferie, så kan du tage på nogle fantastiske vandreture på Gran Canaria. Du kan blandt andet tage en tur på Parque Natural de Cuenca de Tejeda eller Parque Natural del Macizo. Her kan du nyde et væld af planter og blomster, hvis du tager afsted omkring tidligt eller sent forår.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Køb dit brudelingeri og brudeundertøj online for at spare tid

By Kronisk Trætheds Syndrom

Når man skal giftes er der mange små opgaver der skal løses og mange ting, der skal tages hensyn til undervejs i processen inden selve dagen kommer. En af de store ting en brud skal igennem er naturligvis at komme ud og få prøvet en masse brudekjoler...

Carinas ferie blev reddet med en ekstra Acer oplader

By Kronisk Trætheds Syndrom

Som langt de fleste teenagere i dag, er 15-årige Carina utrolig afhængig af sin computer. En lille, smart og bærbar Acer som er nem at have med rundt; både til skolearbejde og til at følge med på de mange sociale medier, såsom Facebook og Twitter. Al...

Binære optioner er en sjov måde at tjene penge

By Kronisk Trætheds Syndrom

Man kan have mange problemer med at finde en mening med de ting, som man går rundt og laver. Det er nemt at sætte autopiloten på, og lade tingene gå som de går. Den stigende fart gør, at man ofte glemmer at tænke sig om. Man vil kort forsøge at overv...