Begræns ikke dig selv når det kommer til firmagaver – dine ansatte fortjener det

God medarbejder

1 år siden |  0 comments  |  Det gode indhold

Det er ikke altid nemt at vide, hvornår man bør give sine ansatte gaver. Og naturligvis bør det ikke nødvendigvis være en ting der sker konstant, men ind imellem er det rart at vide at ens chef sætter pris på dig. Som chef, er der derfor ingen grund til at være sparsom med gaverne der gives. Det behøver nemlig ikke nødvendigvis kun at være til jul, at dine ansatte får firmagaver. Dine ansatte arbejder nemlig ekstremt hårdt for dig hele året rundt, og fortjener derfor at vide at deres indsats er vigtig. Dette gælder naturligvis alle dine ansatte.

Det er meget vigtigt, ikke at glemme pedellerne og rengøringsdamerne, når der gives gaver på kontoret. Alle arbejder lige hårdt, selvom alle ikke bliver lønnet det samme. Sørg for at du giver indtrykket af, at du sætter lige meget pris på alle dine ansatte – i de lavere lønnede stillinger såvel som de højtlønnede. Der er ingen nemmere måde at sprede god stemning på kontoret.

Giv gaven som alle kan bruge


Men det er aldrig nemt, at finde frem til en gave alle kan bruge. Hvis det er dig der rent faktisk skal finde frem til gaverne, er det derfor vigtigt at du grundigt overvejer dine muligheder her. Det er nemlig vigtigt at gaven er bredt appellerende, nok til at alle ikke behøver at modtage individuelle gaver. Her kan man ofte vælge at give sine medarbejdere valget mellem to gaver, hvor de her selv kan vælge hvilken gave der passer bedst til dem.

En anden mulighed er at give gavekort. Denne mulighed er enormt populær, da det er noget alle mennesker som regel kan bruge. Desuden er det ofte stadig en mulighed for dine ansatte selv at vælge, hvilken butik deres gavekort skal kunne bruges i. Se stort udvalg af gavekort her, så du kan finde ud af om dette kunne være noget der ville passe ind på dit kontor. Det er vigtigt at ingen føler sig udenfor når der gives firmagaver, hvilket er præcist hvorfor et gavekort er den perfekte gave til kontoret.

Find de bedste gaver og de bedste rabatter


Når der skal købes så mange gaver, som der skal købes til et helt kontor, er det vigtigt at spare pengene hvor de kan spares. For lige meget hvad, bliver det ikke noget billigt projekt. Derfor er det vigtigt at du søger på hjemmesider, der specielt er designet til at give gaver på masseskala. For prisen er ikke det eneste der skal overvejes her. Det er nemlig også vigtigt at dem man bestiller fra, har erfaring indenfor dette område. Heldigvis for dig, er dette ikke noget du skal lede længe efter. Når alle de praktiske ting er bragt i orden, kommer den bedste del af processen; at rent faktisk forære sine ansatte gaven. Her får man høstet frugten af ens hårde arbejde, og det kan garanteres at være pengene værd i sidste ende.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

datingsucces

Tips til succes med online dating

By Kronisk Trætheds Syndrom

Hvis du har overvejet online dating har du sikkert også tænkt over om der overhovedet er nogen der finder en ny partner ved hjælp af disse online dating hjemmesider. Alene det faktum at der i de seneste år er myldret hundredvis af dating hjemmesider...
baer-shake

En fornuftig sundhed

By Kronisk Trætheds Syndrom

Sundhed er nok en af de ting, der virkelig kan komme til at tage overhånd. Hvis man lader sig påvirke rigtig meget af, hvad andre tænker og gør, så kan man lige pludselig begynde at gå så meget op i sundhed, at det egentlig bliver usundt. Derfor er d...
frugt yoga i flotte omgivelser

Bedste destinationer på Gran Canaria

By Kronisk Trætheds Syndrom

Med sol året rundt på Gran Canaria kan du sagtens tage på en familieferie både i sommerferien eller i vinterhalvåret. Gran Canaria er én af de syv Kanariske øer, og ligger ud fra Marokkos kyst. Du kan både tage på en afslappende eller aktiv familiefe...