Byggepladsskilte er et lovkrav på byggepladsen

2 år siden |  0 comments  |  Det gode indhold

Der sker hvert år en række større og mindre ulykker i forbindelse med byggepladser. For at undgå flest muligt er det vigtigt, at der er skiltet ordentligt på byggepladsen. Det gør, at både folk, der arbejder på bygepladsen, og folk, der tilfældigt kommer forbi, nemt kan finde ud af, hvor der er farligt at opholde sig, og hvor der ikke er. Derfor er byggepladsskilte et lovkrav på byggepladsen.

Skiltene kan oplyse om alt fra, hvor hurtigt man må køre, til at det er forbundet med livsfare at gå forskellige steder. Det kan også være simple og praktiske advarsler, som at der er våd cement eller beton forude.

Det er derfor vigtigt for byggefirmaer at have et stort udvalg af skilte på deres byggepladser, så de hele tiden kan skilte på den rigtige måde. Det gør, at de kan undgå, at folk kommer til skade, at ting bliver ødelagt, og bare generelt at der opstår dumme situationer. Derudover er firmaerne selvfølgelig også sikret, at de overholder loven og risikerer ikke at få store bøder på grund af det.

Byggepladsskilte kan købes på nettet


Der er i dag ingen undskyldning for ikke at have et ordentligt skilt til sin byggeplads. Skiltene kan nemlig nemt bestilles hjem via nettet. Det gør, at man som virksomhed hele tiden kan være opdateret med de nyeste skilte og har mulighed for at få lavet nye skilte hurtigt. Det kan være, hvis virksomheden skal i gang med et nyt byggeprojekt, og derfor skal åbne en ny byggeplads.

Produktion af byggeplads skilte sker i dag hurtigt og effektivt. Moderne teknologi har gjort det meget nemt at masseproducere skilte. Derfor kan firmaer i dag også nemt bestille store partier skilte hjem og så have dem stående på lager. Der er derfor ikke nogen undskyldning for ikke at have skiltene klar, når byggepladsen skal sættes op, eller når der bliver lavet ændringer på byggepladsen, der kræver nye skilte.

Flere typer af byggepladsskilte


Der findes flere forskellige typer af byggepladsskilte. Hvis et firma kun skal arbejde på en byggeplads en enkelt dag, er det ikke et lovkrav, at de sætter byggepladsskilte op. Det kan dog være en god ide at have et skilt, der er nemt at tage op og nem, og hvor forbipasserende kan se, hvem det er, der arbejder. Det kan også være med til at give firmaet noget reklame.

Til byggepladser, der står der længere end en dag, hvilket de fleste jo gør, er det et lovkrav at have et byggepladsskilt. Det skal være skilte af en mere permanent karakter. Her oplyser firmaerne typisk om, hvem de er, hvad de er i gang med at lave, og om der er nogle påbud på byggepladsen. For eksempel om man skal have en hjelm på for at gå derind.

Endelig vælger nogle firmaer også at sætte et banner uden på et stillads. Det kan være med til at udsmykke byggepladsen, men kan igen også være en mulighed for firmaerne for at få deres navn og logo viste frem.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

datingsucces

Tips til succes med online dating

By Kronisk Trætheds Syndrom

Hvis du har overvejet online dating har du sikkert også tænkt over om der overhovedet er nogen der finder en ny partner ved hjælp af disse online dating hjemmesider. Alene det faktum at der i de seneste år er myldret hundredvis af dating hjemmesider...
baer-shake

En fornuftig sundhed

By Kronisk Trætheds Syndrom

Sundhed er nok en af de ting, der virkelig kan komme til at tage overhånd. Hvis man lader sig påvirke rigtig meget af, hvad andre tænker og gør, så kan man lige pludselig begynde at gå så meget op i sundhed, at det egentlig bliver usundt. Derfor er d...
frugt yoga i flotte omgivelser

Bedste destinationer på Gran Canaria

By Kronisk Trætheds Syndrom

Med sol året rundt på Gran Canaria kan du sagtens tage på en familieferie både i sommerferien eller i vinterhalvåret. Gran Canaria er én af de syv Kanariske øer, og ligger ud fra Marokkos kyst. Du kan både tage på en afslappende eller aktiv familiefe...