Find den rigtige gave til ham

gave til ham

2 år siden |  0 comments  |  Det gode indhold

Det kan godt være lidt svært det der med at skulle finde den rigtige gave til ham, men da vi alligevel er vågne hele natten her vil vi da gerne bruge lidt tid på at komme med nogle gode bud ;-)

Det første du skal overveje er om der er noget som at han allerede ønsker sig. Hvis der er det kan du jo bare købe det, og wham bam så er den potte ude og du har fundet en god gave til ham.

Det næste du skal tænke over, hvis altså han ikke ønsker sig noget, er om der er noget han har brug for. Noget han mangler i dagligdagen. Hvis der er, ja så kan du jo købe det, og så har du fundet en god gave til ham allerede der.

Sidst men ikke mindst, hvis der ikke er noget han ønsker sig og der ikke er noget han har brug for, er at tænke over om der er noget du tror han vil blive rigtig glad for. Måske noget som han har snakket om kunne være sjovt at prøve eller have en dag, f.eks. en oplevelse eller noget specielt samleobjekt han samler på. Ikke noget han har brug for, men noget han vil blive glad for.

Hvis du heller ikke kan finde på noget godt der og alt andet falder til jorden så kan du altid give ham et gavekort - så må han selv vælge det han gerne vil have, og så behøver du ikke tænke over det.

Skriv gerne en kommentar med hvad du synes har været den bedste gave til ham som du enten har givet eller selv modtaget.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

datingsucces

Tips til succes med online dating

By Kronisk Trætheds Syndrom

Hvis du har overvejet online dating har du sikkert også tænkt over om der overhovedet er nogen der finder en ny partner ved hjælp af disse online dating hjemmesider. Alene det faktum at der i de seneste år er myldret hundredvis af dating hjemmesider...
baer-shake

En fornuftig sundhed

By Kronisk Trætheds Syndrom

Sundhed er nok en af de ting, der virkelig kan komme til at tage overhånd. Hvis man lader sig påvirke rigtig meget af, hvad andre tænker og gør, så kan man lige pludselig begynde at gå så meget op i sundhed, at det egentlig bliver usundt. Derfor er d...
frugt yoga i flotte omgivelser

Bedste destinationer på Gran Canaria

By Kronisk Trætheds Syndrom

Med sol året rundt på Gran Canaria kan du sagtens tage på en familieferie både i sommerferien eller i vinterhalvåret. Gran Canaria er én af de syv Kanariske øer, og ligger ud fra Marokkos kyst. Du kan både tage på en afslappende eller aktiv familiefe...