Sikkerhed, når du går ned

gå ned

2 uger siden |  0 comments  |  Op i gear

Det er de fleste bekendt, at det altid er en god ide at bruge kondom. Både, hvis du er sammen med en ny partner eller er i et nyt forhold, hvor I endnu ikke er blevet testet. Men, hvordan er det nu med oralsex?
Et kondom går man aldrig galt i byen med, lige meget hvilken form for sex, der er tale om. Det er den mest sikre all round beskyttelse på markedet (meget sexet beskrivelse), men hvordan sikrer I jer, hvis du gerne vil gå ned på din partner, hvad enten det er en kvinde eller mand? Læs med og bliv klogere.

De velkendte kondomer

Der er ingen tvivl om, at kondomer er den mest udbredte form for beskyttelse. Lige siden seksualundervisningen i folkeskolen er vi blevet indprentet, at det er den mest sikre form for beskyttelse, både for at forebygge uønskede graviditeter, men også for at undgå kønssygdomme.
Og kondomerne er også et super godt bud på sikker beskyttelse ved sex i den helt almindelige forstand, hvad enten det er hetero- eller homoseksuelt. Men, hvad så i forbindelse med oralsex?
For manden er der som udgangspunkt ikke et problem, med mindre I ønsker at udforske andre områder end det, som kondomet dækker, for kønssygdomme sidder ikke bare der.
Vi har virkelig fået øjnene op for, at sex er meget mere end bare det traditionelle samleje og derfor er der også kommet større efterspørgsel på alternative former for beskyttelse, der kan sikre os, når vi udforsker hele kroppen. Lad dig inspirere til at udforske ved at læse med her.

Har du hørt om slikkelapper?

Har du heller ikke hørt om dem, så er du ikke den eneste! Det er en ny og spændende form for beskyttelse, der helt kort forklaret er et tyndt stykke latex eller andet materiale, der lægges over det ønskede område, så du undgår direkte hudkontakt selv ved oralsex. Stykkerne er normale på størrelse med et ark a4 papir eller lidt mindre, hvilket giver dig et stort og sikkert område at udforske.
Du kan finde slikkelapperne i mange forskellige mærker og de findes endda også med smag, hvis du vil prøve noget anderledes. Flere forskellige forhandlere er begyndt at føre et pænt udvalg af slikkelapper, så det er ikke svært at finde dem, hvis du skulle blive fristet til at prøve dem af. Blandt andet kan du læse meget mere og endda finde de mest populære produkter hos www.openworld.dk
Det er altid bedre at være forberedt og ikke få brug for beskyttelse end det er at mangle det i en opstemt situation. Det kan være let at lade sig friste, men når der findes så mange gode produkter på markedet er det vel næppe risikoen værd for en halv times sjov. Tænk på både dig selv og din partner og gør sex til noget, der både er sikker og sjovt – både med din faste partner og med flygtige, men sjove bekendtskaber.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

gammel terning på tæppe

Deposit bonus er en smart måde at få flest penge at for

By Kronisk Trætheds Syndrom

Hvis du elsker at spille og der er en spillefugl gemt i maven på dig er deposit bonus nok den helt rigtige måde at bruge noget af dit spillebudget på. For her kan du faktisk få flere penge at spille for, end det du rent faktisk indbetaler. Og det er...
tur til sydafrika

Rejs til fantastiske Sydafrika

By Kronisk Trætheds Syndrom

Sydafrika er et nærmest mytisk land på det afrikanske kontinents sydspids. Det er meget forskelligt hvad folk forbinder med Sydafrika – For nogle er det den tragiske fortælling om apartheid, der i mange år splittede nationen. For andre er det en rig...
Printerpatroner til din Brother-printer

Det er nemt at printe med Brother TN241BK toner til din printer

By Kronisk Trætheds Syndrom

Når først man har investeret i en god og funktionel printer til sit hjem eller til sin arbejdsplads, skal man også sørge for, at man har farvepatroner og toner nok på plads, således at man altid kan printe, hvad man ønsker – i god kvalitet. En god kv...