Smukke retrolamper

Hyggelige lamper

11 måneder siden |  0 comments  |  Det gode indhold

Hvis du er den mindste smule interesseret i design og interiør samt spændende trends, kan du ikke have undgået at høre om de smarte retrolamper. De gamle lamper, som atter er moderne, optager stigende spalteplads i landets boligmagasiner og dekorerede boligblogs på internettet, hvor der nærmest er gået sport i at finde den mest fantastiske og retro lampe overhovedet muligt.

Du kan også let tage del i den spændende trend og allerede i dag begynde jagten på din helt egen retrolampe! Det eneste det kræver er, at du sætter dig ind i, hvad du skal være opmærksom på når du handler retrolamper samt være bevidst om, hvilken stil, type og design du ønsker at bringe ind i dit hjem. Det er langt nemmere at lede, når du indsnævrer din søgen men et åbent sind kan bestemt også være en fordel. Sommetider kan du finde de største skatte de mest uventede steder.

Hvad definerer en retrolampe?


En retrolampe er en gammel lampe, der har genvundet indpas i modebilledet. Ofte er der tale om klassiske designs af kendte designere fra en svunden tid, men som atter gør sig relevante i takt med at moden forandrer sig og tidens trend skifter. Retrolamper kommer i mange former, både hængende, stående på gulv og væglamper. På retrolamper.dk kan du finde en masse inspiration.

Når du er på udkig efter en retrolampe, er det en god idé at være bevidst om hvilken model du ønsker samt hvad standarden for en velholdt stand er. Undersøg derfor lampen for defekte fatninger, skallende maling, slidtage og selvfølgeligt funktionaliteten. Der findes også en lang række retro-lamper som er re-produceringer af gamle, populære designs. Disse er typisk i bedre stand end reelle retrolamper, du vil finde i din søgen, men dertil medfølger selvfølgeligt ikke den samme autentiske patina, som du finder ved lamper der har levet et langt og produktivt liv i forskellige hjem rundt omkring i landet.

Hvor finder jeg en retrolampe?


Som med mange andre ældre skatte, er et loppemarked altid et godt sted at kigge, hvis du ønsker at få nogle fede indretningsfund fra en svunden tid hjem i din bolig.

Det er gratis at gå på loppemarked og du kan tage al den tid du har brug for, til at gå på udkig efter din næste retrolampe til hjemmet. Hvis du gerne vil have mere betænkningstid og ikke kan erhverve dig et sådant fund på stående fod, er internettet et oplagt sted at gå på jagt. Internettet bugner af private sælgere og professionelle antikvitetshandlere, der gerne vil vise deres store udbud af retrolamper frem. Når du handler retrolamper på nettet har du god tid og et samlet overblik over udvalget. Du er samtidigt heller ikke under geografiske ristriktioner. Den eneste ulemper ved at handle retrolamper på nettet er, at du ofte ikke kan forhandle en bedre pris i hus, men det skader jo ikke at spørge. Samtidigt kan du heller ikke fysisk undersøge lampens stand for skader og skavanker, når du handler på nettet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Mange muligheder for lån af penge

By Kronisk Trætheds Syndrom

Står du og har akut brug for penge mellem hænderne? Der findes en masse udbydere der reklamere med det ene lån efter det andet. Lån online er den hurtigste metode til at få penge ind på kontoen, da nogle lån allerede er på kontoen efter kort tid.   V...

Køb dit brudelingeri og brudeundertøj online for at spare tid

By Kronisk Trætheds Syndrom

Når man skal giftes er der mange små opgaver der skal løses og mange ting, der skal tages hensyn til undervejs i processen inden selve dagen kommer. En af de store ting en brud skal igennem er naturligvis at komme ud og få prøvet en masse brudekjoler...

Designklassikere er populære i mange danske hjem

By Kronisk Trætheds Syndrom

Her i Danmark, har vi altid været glade for design, særligt dansk design. Vi er stadig gode til at hylde de mange danske designere, både de nye og de gamle. Mange danskere hylder dem ved at anskaffe sig deres værker i form af stole, lamper og andre t...